Известие

Collapse
No announcement yet.

преден прозорец

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ама защо ще го сваляш и после пак качваш ?

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
      ама защо ще го сваляш и после пак качваш ?
      значи с един приятел който е махал джамове си правихме сметката да го махнем си правихме сметка и го изкарахме ако ни го махнем и си го сложим ще ни излези 45лв , но на мен не ми се рискува и майче ще вървя при майсторите
      ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

Comment

но не рязберам какво му е на прозореца ,иначе да най добре иди пре някой дето ге разбира

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
          но не рязберам какво му е на прозореца ,иначе да най добре иди пре някой дето ге разбира
          и аз искам тва да питам

Comment

значи долният край на прозореца се отлепил нз от какво,тая кола по принцип е удряна и може да е сменян и да не е залепен както трябва и сега да се отлепил
            ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

Comment

ее в такъв случай иди си при хора дето ги разбират нещата да ти га залепат качествено и с хубав силикон

Comment

Първоначално публикувано от crazysex6008 Покажи съобщение
                значи долният край на прозореца се отлепил нз от какво,тая кола по принцип е удряна и може да е сменян и да не е залепен както трябва и сега да се отлепил
                ти па ... перфекционист
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                  ти па ... перфекционист
                  Да де-мърляч!
                  Абе няма ли някой наблизо,че да му свърши работа!?
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ми то не всеи може да се справи с това с какъф силикон се лепи това

Comment

Със силикон за стъкла на автомобили!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

питай някой стъклар,той тряя да знае как се поставят стъкла на коли и с какъв силикон се лепят

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                          и с какъв силикон се лепят
                          Sica и 3M са качествени лепила (силикони) за тази цел .Продават се в опаковка тип - салам . Ориентировъчна цена около 30-40 лв .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Точно така, но с една забележка - това са полиуретани.
                            Просто е хубаво да го знаете, защото на мен ми се е случвало като питам за силикон да ми кажат че няма, а за полиуретан, че има!
                            Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                            Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
                              Просто е хубаво да го знаете, защото на мен ми се е случвало като питам за силикон да ми кажат че няма, а за полиуретан, че има!

Comment

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
                                Абсолютно съм съгласен с тебе . Просто използвах терминологията която е по разбрана за околните , защото ако го обясня технически както трябва да е - все едно да им говоря (пиша ) на някаква странна смесица от калифорнийски и правешки наречия . Но след като човек знае какво му трябва и разбере къде се продава дадената марка толкова ще успее и да обясни за какво ще го ползва .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X