ама защо ще го сваляш и после пак качваш ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
преден прозорец
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеама защо ще го сваляш и после пак качваш ?ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениено не рязберам какво му е на прозореца ,иначе да най добре иди пре някой дето ге разбира
Comment
-
Първоначално публикувано от crazysex6008 Покажи съобщениезначи долният край на прозореца се отлепил нз от какво,тая кола по принцип е удряна и може да е сменян и да не е залепен както трябва и сега да се отлепил33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениети па ... перфекционист
Абе няма ли някой наблизо,че да му свърши работа!?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеи с какъв силикон се лепятНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Точно така, но с една забележка - това са полиуретани.
Просто е хубаво да го знаете, защото на мен ми се е случвало като питам за силикон да ми кажат че няма, а за полиуретан, че има!Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеТочно така, но с една забележка - това са полиуретани.
Просто е хубаво да го знаете, защото на мен ми се е случвало като питам за силикон да ми кажат че няма, а за полиуретан, че има!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеТочно така, но с една забележка - това са полиуретани.
Просто е хубаво да го знаете, защото на мен ми се е случвало като питам за силикон да ми кажат че няма, а за полиуретан, че има!. Но след като човек знае какво му трябва и разбере къде се продава дадената марка толкова ще успее и да обясни за какво ще го ползва .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment